شیرینی ارده , تهینه - ترکیه



کلا من به ارده ارادت خاصی دارم :))))
فقط ناراحت اینم و همش میگم کاش کالری کمتری داشت و اینقدر از خودش بی مهری نشون نمیداد و ما هم عذاب وجدان کمتری میگرفتیم  :(
بقول خیلیها, چرا همیشه چیزهای خوشمزه باید پر چرب و پر کالری باشن ؟؟؟!!!
اخه چرااااا ؟؟؟!!!
اما در راستای همین افکارم به این شیرینی کاملا راحت و خوشمزه و ترد و گوگولی مگولی رسیدم که واقعا باید بگم در نوع خودش بی نظیر و خاص کاملا آسون  هست
و با توجه به وجود ارده آدم حس میکنه که داره حلوا ارده میخوره :))))


* اول از همه در مورد بافت بینظیر و نرمش بگم که فوق العاده و با ماندگاری بالا هست
* مورد دیگه اینکه این شیرینی ها رو بعد از پخت بهتره که در جای خشک و خنک مثل یخچال و یا محیطی که مثل محل زندگی ما همیشه و در هر حال خنک هست :))) نگهداری کنید
* مورد بعدی در مورد سس ارده هست که کاملا متذکر میشم قبل از استفاده کاملا  اونو هم بزنید و یا داخل قوطی خوب بالا و پایین کنید  , تا سس و روغنی که داخل ظرف , بخاطر  سکونت جدا موندن با هم مخلوط شن ( این کار کمی زمان بره )

و اما واسه تهیه این شیرینی خاص و خوشمزه احتیاج داریم به :
روغن مایع ۱ پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
سس ارده ۱ پیمانه
آرد ۳ و نیم پیمانه (  امکان داره به خاطر همون موضوع که بالا ذکر کردم به ارد بیشتر یا کمتری احتیاج باشه )
وانیل ۱ قاشق چایی خوری
نمک کمی
پسته یا گردو خرد شده , کنجد سیاه یا سفید ( برای تزئین )


طرز تهیه :
کل مواد بجز ارد رو اول از همه با هم خوب مخلوط کنید
حالا ارد رو پیمانه پیمانه اضافه کنید و هر بار خوب هم بزنید و پیمانه بعدی رو اضافه کنید
خمیر به دست اومده باید کاملا لطیف باشه و به صورتی باشه که وقتی اونو گلوله میکنید فرمش خراب نشه
وقتی به این نتیجه رسیدن دیگه از اضافه کردن ارد و هم زدن بیشتر دست نگهدارید و مخلوط  رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال بزارید
بعد از خمیر گلوله هایی به اندازه گردوی کوچیک تهیه کنید و داخل سینی با فاصله بزارید
اونها رو با مهر دلخواه شکل بدید و روش رو از موادی که گفتم بپاشید
تو یکی از دستورات ترکی که به آلمانی هم ترجمه شده بود , از مواد روی شیرینی ,  داخلش هم ریخته بود , این قسمت دیگه میل شخصی خودتونه ...
دوباره سینی رو به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه داخل  یچخال بزارید و فرتون رو با حرارت ۱۸۰° درجه گرم کنید
شیرینی ها رو داخل فر بزارید و به مدت ۱۵ دقیقه به اونها وقت بدید
دقت کنید که نباید رنگشون تغییر کنه
بعد از پخت بزارید که کاملا خنک بشن و بعد جابجا کرده و میل کنید :)
نوش جان , گیلدا







Kommentare

Beliebte Posts