پوره سیبزمینی - Kartoffelpüree


اگه دقت کرده باشید تو کلی از دستوراتم از پوره  سیبزمینی نام میبرم 
پوره سیبزمینی یکی از خوراکهای متداول و جدا نشدنی آلمانی ها هست ،  و پای ثابت خیلی از خوراکهای گوشتی
تهیه پوره کار سختی نیست ، ولی همین دستور ساده رو به روشهای مختلفی میشه تهیه کرد 
و چندین بار دوستان از من سوال کردند که به چه روشی تهیه میکنم 
من این مدل  رو مثل چند روش دیگه از یک آشپز خوب آلمانی یاد گرفتم 

برای پوره سیبزمینی اول از همه به سیبزمینی پخته احتیاج دارید 
بهتره که اونها رو پوست بکنید و به قطعات بزرگ تقسیم کنید و بزارید با آب بپزه
بعد اونها رو له یا رنده میکنید 
این کار به عهده خودتونه که هر جور راحتتر هستید انجام بدید ، معمولا دستگاهای پرس بخصوصی اینجا هست که با اون این کار رو انجام میدند 
حالا سیبزمینی له شده رو داخل ظرفی که میشه رو حرارت گذاشت قرار بدید 
به ازای هر سیبزمینی میتونید ١ قاشق کره داخل پوره بریزید , البته من کمتر میریزم :)
و نمک و فلفل سفید و مقداری جوز هندی هم از پایه های اصلی پوره هستند که اضافه میکنید 
تو این مرحله میتونید از شیر و یا از خامه استفاده کنید تا پوره شما از حالت خشکی در بیاد ، میتونه مخلوطی از هر ٢ هم باشه 
ابتدا مقدار کمی میریزید و خوب هم میزنید ( اینکار رو روی حرارت کم انجام بدید )


در حین کار کم کم به پوره خامه اضافه کنید ، تا جای که شکل چنگال به راحتی روی پوره بمونه 
البته بعضی ها از این هم رقیقتر میکنند و معتقد هستند تا از روی چنگال نریزه ، مشکلی نیست 
این که چقدر رقیق یا غلیظ کنید دست خودتونه
اگه دیدید که پوره شما صاف و یکدست نیست بهتره که از صافی رد کنید و استفاده کنید 

پوره شما بعد از حل شدن همه مواد به خوبی , دیگه آماده هست و میتونید میل کنید 

نوش جان ، گیلدا 








Kommentare

  1. دست گلت درد نکنه ، منم با همین روش درست میکنم ، اما تا حالا جوز هندی نه استفاده کرده بودم و نه میدونستم که پایه ی اصلی هست ، دستت درد نکنه مثل همیشه یه چیزی یاد گرفتم :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. قربونت رزکم ، اره فدات شم همون ی ریزه به نظر من کلی طعم متفاوت میده :)))

      Löschen
  2. پورشووووو ببین خداااا چقدرم شیک و پیکه

    اینجا هم مش پوتتون زیاد استفاده میکنن
    بعضی به جای شیر اب گوشت میریزن توش

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. مرسل لیلا گلی ی ی ، چه جالب با آب گوشت رو نشنیده بودم دیگه
      با آب خالی هم دیدم ولی آب گوشت برام تازگی داشت

      Löschen
  3. گيلدا جونم كلى با اين عكس خوشگلت حال كردم! هم به خاطر ظرا فتش،هم به تزيينات خوشگل سالنو كه اون پشت چشمك مى زنه!.... راستى ممنون براى اين دستور خوب! د

    AntwortenLöschen
  4. قربونت برم شبو جون ، لطف داری گلم :**

    AntwortenLöschen
  5. من پسرم که کوچیک بود براش زیاد درست می کردم ولی سیب زمینی با پوست میزاشتم بپزه فکر کنم به روش شما اگه پوستشو بگیریم بعد بپزیم لطیف تر میشه
    راستی جوز هندی هم نمی ریختم
    ممنون عزیزم

    AntwortenLöschen

  6. دقیقا همینجوره اون آب داخلش ی لطافت خاصی میده , البته خیلیها هم با پوست درست میکنن
    جوز هندی هم که ادویه جدا نشدنی پوره تو آلمان هست , امتحان کن لذیذ میشه

    AntwortenLöschen
  7. عزيزم ادويه جوز هندي به الماني چ گفته مي شه ممنون

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts