آش بادمجان


بعد از پروژه بادمجان پلو ، رفتم سر وقت آش  بادمجان ، این هم از اون دسته دستوراتی هست که تقریبا همه دوستان انجامش دادند 
اصولا وقتی کسی به یک مواد غذایی علاقه داشته باشه ، سعی میکنه اونو تو تمام موارد استفاده کنه 
اولین باری که اسم این آش رو و ترکیباتش رو دیدم فکر میکردم باید چیزی در حد هلیم بادمجان باشه 
ولی بعد که امتحان کردم ، دیدم کلی مزه اش متفاوته 
به هر حال این مدلی هست که من درست کردم 

مواد لازم :
بادمجان ٢ عدد متوسط 
پیاز سرخ شده ٢ عدد بزرگ 
گوشت قلقلی یا کله گنجشکی ١٠٠ تا ٢٠٠ گرم 
برنج نیم دانه نصف استکان 
نخود و لوبیا قرمز پخته از هر کدام  ١ استکان 
عدس ١ استکان 
سبزی آش که من از ١ مشت خشک شده اون استفاده کردم ، اگه تازه بود حدود ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم 
نعناء و سیر داغ و کشک 

طرز تهیه :
اول از همه برنجی که چند ساعت جلوتر خیس کردید بزارید تا نیم پز شه و عدس ها رو بهش اضافه کنید 
من مثل همیشه بقیه حبوبات رو پخته  شده داشتم و در آخر کار اضافه کردم در غیر این صورت بزارید حبوبات شما جداگانه بپزه و بعد از پخت عدس و جا افتادن برنج بهشون اضافه کنید 
اگه از سبزی تازه استفاده میکنید در همین مرحله همراه با مقدار بیشتری از پیاز داغ و گوشتها داخل آش بریزید 
و اگه خشک بود ، همراه با عدس اضافه کنید 
بادمجانها رو مکعبی کنید ، بهتره زیاد کوچیک خرد نکنید 


اونها رو کمی تفت بدید و در آخر به آش اضافه کنید و بزارید چند جوش بزنه ، دقت کنید که بادمجانها له نشه 
زمان سرو کردن از کشک و نعناء داغ و سیر داغ استفاده کنید 
نوش جان ، گیلدا 

* پخت این خوراک با توجه به میل شخصی و علایق خانوادگی میباشد 







Kommentare

  1. دستتون درد نکنه گیلدا جون و نوش جان ،من عاشق بادمجونم .من دیدم دوستان درست کردن این آش رو ولی تا به حال امتحانش نکردم ،ما همیشه آش بادمجونمون رو با برنج و عدس و سبزی آش و ترخون و مرزه درست می کنیم ،باید این مدل رو هم امتحان کنم

    AntwortenLöschen
  2. چه جالب پس شما هم این اش رو دارید ؟؟
    به نظر من هم با تلخون و مرزه باید خوشمزه بشه ، چون این ٢ سبزی تو اش اش سبزی شیرازی یا آبادانی هم خیلی لذیذ میشه
    من هم باید اونجوریش رو امتحان کنم :))
    مرسی از کامنتت عزیزم

    AntwortenLöschen
  3. اوووووم ، چقدر هوس انگیز بید ، یادم رفته بود ، دوباره باید بدرستم :) نوش جونتون دوست جون :*

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها ، نوش جونت باشه پیشا پیش ;)
      :****

      Löschen
  4. تا حالا درست نکردم ولی ترکیب خوشمزه ایی هست دوسش دارم دستت درد نکنه عالی راستی اون گردالیهای بامزه روی آشت چیه گیلدا جون

    AntwortenLöschen
  5. من هم تجربه اولم بود ، ولی خیلی لذیذ بود ، اما اینبار همینجور که ارغوان جون گفت باید با تلخون و مرزه درست کنم
    اونها گوشت هستند که قلقلی شده :)))))))

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts