شنیسل مرغ با سیب زمینی , Bratkartoffel - آلمانی



این هم یک غذای پر طرفدار واسه همه :))
شنیسل مرغ با سیب زمینی که این مدل سیب زمینی رو تو آلمان با نام  Bratkartoffel  میشناسند
که در واقع به معنی سیب زمینی سرخ شده هست و  آلمانی ها به این کنار غذا خیلی علاقه دارند
این مدل سیب زمینی رو به روشهای مختلف تهیه میکنند
بعضیها سیبزمینی رو به صورت حلقه کرده و به صورت خام و با حرارت کم سرخش میکنند
بعضیها ، مثل من نیم پز میکنند و بعد از آبکش کردن سرخش میکند
و اما این مدل سیبزمینی یا به تنهای یا با پیاز که در آخر اضافه میشه و یا با تیکهای ریز گوشت دودی تفت داده میشه
شنیسل مرغ رو هم مثل میگوهای سوخاری که قبلا گفته بودم با خورده های کرنفلکس سرخ کردم
امتحان کنید ، ترکیب خوبی میشه :)
نوش جان ، گیلدا




Kommentare

  1. به به. خیلی زیباست. خیلی اشتهابرانگیزه. سیب زمینی ها رو فردا امتحان می کنم! مرسی

    AntwortenLöschen
  2. مرسی نازنینم ؛)
    پیشا پیش نوش جونت :))

    AntwortenLöschen
  3. چه جالب... چه هوس انگیز..به به

    AntwortenLöschen
  4. مرسی هانی جون ، ممنون از کامنتت :))

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts