Kadaifi یک شیرینی یونانی



این که میبینید نه ناپلئونی هست ، نه باقلوا نه چیز کیک :)))
ولی همونجور که گفتید این ی بمب کالریه ؛))) اون هم از نوع یوم یوم
این شیرینی نامش Kadaifi هست ، که با نودلهای ریز مخصوص تهیه میشه ، و مثل Bougatsa بسیار معروف و خوش مزه هست
این نوع شیرینی در کشورهای مختلف به روشهای گوناگون هم تهیه میشه که این روش یونانی هست
وجه تشابه این شیرینی با Bougatsa هم در کرم پاتیسیر هست
با این که اولین تجربه من با این رشتهها بود ، ولی بسیار مورد توجه من و دیگران قرار گرفت

مواد لازم :
 Kadaifi نودل ۳۰۰ گرم ، که میتونید از فروشگاهای ترک تهیه کنید
کره ۵۰ گرم ، که باید آب شده باشه
بادام خرد شده ۱۵۰ گرم
در این مرحله نودلها رو داخل ظرف مورد نظر نسوزی پهن کنید ، روی آنها را با کره چرب کنید و مقداری هم آب بپاشد ، بادام روی  سطح نودلها بپاشد
نودلها را درون فر به مدتی که روی آنها کمی طلایی شود قرار دهید ، با حرارت ۱۹۰ درجه 



و حالامواد مورد نظر  شربت این شیرینی :
شکر ۵۰۰ گرم
آب ۴۰۰ میل
مقداری زعفران دم کرده
آب ۱ عدد پرتقال
آب نصف لیمو ترش ، همراه با مقداری از پست لیمو ترش
این مواد رو به جز زعفران ، بگذارید تا جوش بزنه و بقوم بیوفته ، در مراحل آخر زعفران رو اضافه کنید
از این شربت زمانی که داغ هست روی سطح نودلهای پخته شده بریزید
و بگذارید تا نودلها خنک شود 



 تهیه کرم پاتیسیر رو قبلا براتون توضیح دادم


این کرم رو بعد از تهیه روی نودلها ریخته و صاف کنید ، اجازه بدهید که سرد شود و مرحله بدی را شروع کنید



 در مرحله آخر مقداری خامه رو بزنید  تا سفت و فرم دار بشه ... اگه مایل بودید به خامه کمی پودر شکر اضافه کنید 
من اضافه نکردم ، چون اصولا شیرینیجاتی که به اندازه کافی شیرینی دارند، من از ریختن شکر در خامه خودداری میکنم 


خامه ها  رو روی خمیر پاتیستیر ریخته و خوب صاف کنید ، روی خامه را با مقداری پسته تزیین کنید 


 بهتره که شیرینی مدت چند ساعتی داخل یخچال بمونه و بعد میل کنید 
نوش جان ، گیلدا 
















Kommentare

  1. خواهش میکنم دوست عزیز ...من هم ممنونم از توجهتون ؛)

    AntwortenLöschen
  2. vay Gilda jun man in posto nadideh budam ajab chizi ye in rast migi vaghean bobe kalori ye vali be ghole madarbozorge khoda biyamorzam ke tu in mavagheh migoft zay kam bokhor hamishe bokhor :) Merci khanumi

    AntwortenLöschen
  3. الهی ی ی ی ی این مادر بزرگه همشون انگار ی جور بودند ، مامان بزرگ من هم همیشه این حرف ورد زبونش بود :))))
    مرسی عزیزم ، همونطور که دیدی این ی پست قدیمی هست ، من چون پستهام رو فقط تو ١ صفحه میزاشتم ، واسه همین خیلیها هنوز بازی از کارهام رو نمیشناسند
    ولی ایرادی نداره ، کم کم میزارم که همه رو ببینید :)))))
    :*****

    AntwortenLöschen
  4. salam gilda joonam,. khasteh nabashid.man ashegheh in deserha hastam.alan ke axesho mibinam ghash kardam.mitonam ba jayeh in,kadaifi az vermishell estefadeh konam.ba tashakor az inhame rahnamaei va honarhaye ghashangat.

    AntwortenLöschen
  5. دوست عزیز ، مرسی از این همه محبتت
    راستش کادایف رشته های نرم و خام هستند ، و بسیار باریک
    وقتی به دست میگیرید فکر میکنید که پخته هست
    اما ورمشیل خشکه و همینجور کمی کلفتر ، من در واقع اختلاف این ٢ رو براتون گفتم
    فکر کنم اگه اول بپزید امکانش باشه ، ولی چون خودم این کار رو نکردم در صحت و سقم اون بیخبرم :))

    AntwortenLöschen
  6. salam gilda jon man soal dashtam dar morede sharbat ghelzatesh bayad cheghadr basheh

    AntwortenLöschen
  7. سلام دوست عزیز
    در هادی بزارید که دانههای ریزی روی شربت ببینید ، قوام آمدن لازم نیست ، چون این شربت فقط واسه شیرین کردن رشتهها هست

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts