Cordon bleu



Cordon bleu
مواد لازم :
سینه مرغ به مقدار لازم
مقداری پنیر گودا ، که من متاسفانه نداشتم و از پنیر پیتزا استفاده کردم :))
ژامبون به تعداد Cordon bleu
نمک ، فلفل
برای سوخاری کردن هم تخم مرغ ، آرد سفید ، و آرد سوخاری احتیاج هست
که قبلا در انواع سوخاریها  دستورش رو دادم
من از سینه مرغ استفاده میکنم ، چون لطیفتره  و بهتر میپزه



سینه مرغ را میتونید به سه قسمت برش بدید جوری که پهنای کافی برای گذاشتن مواد داشته باشد
این کار رو میتونید با ۱  برش هم انجام بدید 





سپس مواد لازم رو که از جمله پنیر و ژامبون هست داخل گوشت قرار میدهید ، به این صورت که اول مقداری پنیر ، بعد ژامبون و بعد دوباره پنیر
و اطراف آنرا خوب با خلال دندان محکم میکنید


سپس داخل مواد سوخاری زده و سرخ میکنیم ، دقت کنید که باید با حرارت کم سرخ شود
نوش جان ، گیلدا









Kommentare

Beliebte Posts