نان پر شده از پنیر و سالامی



مواد لازم 
شیر ۶۰۰ میل 
 خمیر مایه۲۰ گرم 
شکر ۲ قاشق 
ارد ۱ کیلو 
روغن زیتون یا روغن مایع ، ۲۰۰ میل 
نمک ۱ قاشق  سر خالی 
به مقدار لازم ، سالامی ، و پنیر گودا
زره تخم مرغ ۱ عدد 
قبل از هر چی باید بگم که من این مقادیر رو نصف کردم 

و حالا طرز تهیه 
شیر را گرم کنید و خمیر ترش را به تکه های کوچیک تقسیم کرده همراه با شکر  اضافه کنید . به مدت ۳۰ دقیقه به مایع استراحت بدید



داخل ظرف دیگه ارد را همراه با روغن و  نمک مخلوط کرده و سپس مخلوط شیر را  اضافه کنید ، خمیر را خوب ورز دهید تا 
   یک دست شود
و دوباره به مدت ۱ ساعت به کمر استراحت دهید




سپس روی سطح صافی ارد پاشیده و خمیر را تقسیم کرده 
با نصف مقادیر بالا شما میتونید ۹ تا ۱۰ عدد نان داشته باشد




سپس خمیر را باز کرده و داخل هر کدام از خمیرها ، مقداری پنیر ( که بهتر هست به مقدار زیاد باشه ) و ۱ تا ۲ برگ سالامی قرار بدید 
مثل یک بغچه خمیر را بسته و از قسمت بسته شده روی سینی فر  قرار بدید




روی خمیرها رابه زرده تخم مرغ آغشته کنید و آنها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم کرده اید ، با حرارت ۱۹۰ درجه قرار دهید


نوش جان ، گیلدا









Kommentare

Beliebte Posts