مرغ شکم پر



مواده داخله این مرغ ترکیبی از پیاز ، گردو خرد شده ، روب انار ، رب گوجه ، جعفری خرد شده ،سیرو پیازچه هست ،
و صد البته نمک و فلفل و زرد چوبه
تمام مواد را با هم تفت دادم و بعد درونه شکم مرغ ریختم ، البته بهتره مرغ رو ۱ روز جلوتر به نمک و فلفل آغشته کنید .شکم مرغ را به چوبه خلال دندان ببندید .
جداگانه کمی آب پرتقال ، آب لیمو ، سوس خردل ، روغن زیتون ، ، زعفران آب کرده ، فلفل ، و کمی نمک ، مخلوط میکنم و به برس روی مرغ میمالم ،
سوس را نگه دارید و هر ۱۵ دقیق دوباره روی مرغی که درون فر گذاشتید بمالید
gilda




این هم گوشت اردک هست که داخل فر گذاشته شده

خواستم واسه دوستانی که مایل هستند واسه شبه Weihnachten یا سال نو چیزی درست کنند ، کمکی کرده باشم .
روش کار هم مثله مرغه کاملی که درون فر گذاشتم هست ، مدت پختش هم ۳ ساعت بود .







داخل این بوقلمون پر شده از :
تیکه های کرفس , سیر , زنجبیل تازه , بادام هندی , گردو , کشمش , پیاز قرمز , سیب ترش و تره فرنگی بود



Kommentare

  1. با سلام و خسته نباشید اون سب زمینیهای دور مرع شکم پر که پفکی هستند چطور درست میشه ممنون

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. دوست عزیز من اونها رو آماده خریدم ، ولی فکر کنم پوره سیبزمینی قالب زده باشه

      Löschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts